Vahvistimet

SLICK-sarja on aloittelevalle autohifistille kätevä tapa siirtyä autohifin maailmaan, helposti ja kustannustehokkaasti.

BlackAir-sarja on taas päivitetty sarja Slickistä niin materiaaleineen kuin spekseineen, tarjoten enemmän tehoa sekä ääntä, äänenlaadusta tinkimättä.

Vie äänentoistosi korkeammalle tasolle CVEN-sarjan subwoofereilla sekä vahvistimilla, todella High-End äänentoistoa pienessä koossa.

Äänenpaineesta tinkimättä, BlackDeath on tehokkain ja äänekkäin sarja Vibeltä! Kestätkö sinä tämän sarjan?

STEREOVAHVISTIMET

SLICK-STEREOVAHVISTIMET

Uudistettu SLICK-sarja käyttää AB-luokan vahvistinratkaisua, joka on pakattu pieneen tilaan ja tuottaa erittäin hyvän äänenlaadun.

BLACKAIR-STEREOVAHVISTIMET

Täysin uusiksi suunniteltu BlackAir-vahvistinperhe käyttää uusinta D-luokan tekniikkaa. Vahvistimet ovat erittäin siroja ja silti tuottaa todella paljon tehoa sekä huippulaatuista ääntä.

CVEN-STEREOVAHVISTIMET

CVEN-sarjan vahvistinperhe on suunniteltu täysin äänenlaatua silmälläpitäen. Näistä vahvistimista löydät kaikki tarvittavat säädöt ja tehot SQ-järjestelmiin.

MONOPÄÄTTEET

SLICK-BASSOVAHVISTIN

Sisäänrakennetut subsonic- sekä alipäästösuotimet takaavat sen, että subwooferille tuotetaan pelkästään matalia taajuuksia.

BLACKAIR-BASSOVAHVISTIN

BlackAir Bass 2-vahvistimet ovat D-luokan vahvistimia joissa on myös subsonic- sekä alipäästösuotimet sisäänrakennettuina. Nämä uudistetut D-luokan vahvistimet tuottavat jopa 3 000W piikkitehon.

BLACKDEATH-BASSOVAHVISTIN

BlackDeath Bass 1-vahvistin on yksi VIBEn järeimmistä bassovahvistimista, uudistettu malli tuottaa hurjasti tehoa jopa puoleen ohmiin.

VAHVISTIMET KILPAILUKÄYTTÖÖN

BLACKDEATH Full Range

VIBE:n BlackDeath-sarjan idea on tehdä niin järeitä tuotteita, ettei niitä edes pitäisi olla olemassa. Tässä hyvä esimerkki vahvistimista, jotka tuottaa aivan järjettömästi tehoa niin mideilel kuin myös subwoofereille!

BLACKDEATH REAPER

VIBE:n BlackDeath-sarjan idea on tehdä niin järeitä tuotteita, ettei niitä edes pitäisi olla olemassa. Tässä hyvä esimerkki vahvistimesta, joka tuottaa aivan järjettömästi tehoa käyttöön kuin käyttöön!